Monitoimijatalo Wintteri sai omat verkkosivut

Monitoimijatalo Wintterin verkkosivut ovat nyt kaupunkilaisten käytössä. Yksi selkeä osoite kerää jatkossa yhteen kaiken Wintteriä koskevan tiedon. Samalla julkistetaan ja otetaan käyttöön myös Wintterin uusi logo sekä visuaalinen ilme.

Wintterin uudet verkkosivut on rakennettu ennen kaikkea palvelemaan kaupunkilaisia ja selkiyttämään viestintää entisestään. Sivistyspalvelujen erityisasiantuntija Inkeri Parviaisen mukaan avoin ja aktiivinen viestintä on ollut tärkeä osa monitoimijatalohanketta alusta asti. Verkkosivut ovat osa tätä toimintamallia.

– Wintterin rakentaminen on Uudellekaupungille ja sen asukkaille merkittävä hanke. Siksi haluammekin, että kaikki hanketta koskeva tieto on kaupunkilaisille mahdollisimman helposti löydettävissä, Parviainen sanoo.

Osoitteessa www.uudenkaupunginwintteri.fi on jatkossa koottuna kaikki Wintteriä koskeva tieto. Sivustolla monitoimijatalon tulevat käyttäjät sekä muut kaupunkilaiset voivat esimerkiksi seurata hankkeen etenemistä ja tutustua uusiin tiloihin jo etukäteen – sekä olla yhteydessä hankkeen vetäjiin.

– Olemme tuoneet verkkosivuille niin virallista kuin epävirallisempaakin sisältöä. Kustannusarvioiden ja neliömäärien lisäksi sivustolla voi lukea vaikkapa tulevien käyttäjien kokemuksista ja odotuksista, Parviainen kertoo.

Uusi ilme kiteyttää Wintterin luonteen

Samaan aikaan verkkosivujen kanssa julkistetaan myös Uudenkaupungin monitoimijatalo Wintterin uusi logo sekä muu visuaalinen ilme.

Uusi logo muodostuu yhteen kietoutuneista U-, M- ja W-kirjaimista. Logossa kiteytyy Wintterin kannalta keskeinen ajatus erilaisten toimijoiden ja monipuolisen tekemisen kietoutumisesta yhteen. Moneen käyttötarkoitukseen taipuvalle rakennukselle ominaisesti myös logossa on tilaa erilaisille tulkinnoille.

– Logo kuvastaa hienosti Wintteriä ja ideaa rakennuksen takana. Katsojasta riippuen siinä voi nähdä erilaisia elementtejä, kuten vesiliukumäen, elämänmittaisen oppipolun tai vaikkapa merelliselle kaupungille osuvat laineet, Parviainen kertoo.
 

Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskus